facebook-findos

Vilhelm Kruse, massør på Samsø

Samsø er øen for den indre energi – hele året rundt

vilhelm kruse, massør samsø

Samsø er velvære og ro

Mit ønske med Samsøbad Massage & Wellness er at tilbyde velvære, ro og kropspleje hele året rundt. Samsø er meget mere end 2 hektiske sommermåneder. Måske kommer Samsø i virkeligheden først helt til sin ret når færgen sejler halvtom frem og tilbage og vejene ligger øde. Så er der rigtig stille…

Samsø er energi og kraft

Samsø er kendt som en energi-ø og vi er selvforsynende med vedvarende energi. Men mere end det så er Samsø den indre energi's ø. Der er allerede mange tilbud om meditation, yoga, velvære, massage, retreats på Samsø og der bliver flere og flere. Samsø er ved at blive et kraftcenter for indre energi – og den tradition er jeg en del af.

Lidt af en tusindkunstner

Min personlige baggrund er noget med mennesker, musik og kreativitet. Ud over at være indehaver af Samsøbad Massage & Wellness er jeg sanglærer og jeg er desuden spirituel vejleder og underviser indenfor tantra-yoga.

Jeg har været leder i det private erhvervsliv i de første mange år af mit voksenliv. For 6 år siden skiftede jeg spor og har efterfølgende uddannet mig inden for massage, ayurveda, tantra-yoga og spa-behandlinger.

 

Udskriv Email

tegning-af-samsobad

Find vej

Strandvejen 28, baghuset
Ballen
8305 Samsø

Se adresse i Google Maps

 

Ring eller skriv

Tlf. 6084 1972
vilhelmk@gmail.com 

Åbningstider

Efter aftale

Vi modtager

mobilepay

eller betal med kontanter.